Îngrijirea Părului și a Bărbii - Tendințe Masculine în 2023

Îngrijirea Părului și a Bărbii - Tendințe Masculine în 2023

Aproape de final de an sunt dezvăluite în general tendințele în modă și îngrijire pentru anul următor. O parte dintre tendințele anului 2023 au fost deja dezvăluite de marii designeri, iar acum cel mai important lucru este să găsim modalități pentru a le pune în practică. Desigur, aceste tendințe pot să fie adaptate propriului stil, și chiar se recomandă acest lucru, pentru a se potrivi cu personalitatea ta.


Moda masculină în 2023 are în centru bărbatul puternic, dar în același timp sensibil, care este întotdeauna atent la detalii. Astfel, inclusiv în ceea ce privește tunsorile și părul au apărut elemente de interes în noul an: confort, posibilitatea de aranjare rapidă a părului și versatilitatea în ceea ce privește combinarea tunsorii cu outfitul. Iată câteva direcții pe care trebuie să le urmezi și tu dacă dorești să fii la modă în anul ce vine.

Tunsori barbati, ușor de aranjat - La modă în 2023

Odată cu reluarea activităților obișnuite și cu nevoia de a excela pe toate planurile, ne confruntăm în prezent cu un bărbat… grăbit. Grăbit să ajungă la muncă, la familie, la sală și, printre toate acestea, să mai și socializeze.


Așadar, pentru a ajunge la timp în orice destinație, aranjarea părului trebuie să fie un proces cât mai rapid, care să nu îți dea bătăi de cap. Tocmai din acest motiv, în 2023 sunt la modă tunsori bărbați păr scurt, care se fixează imediat și care se potrivesc la orice stil de îmbrăcăminte.


Iată câteva tunsori cu care nu numai că te vei simți mereu bine și relaxat, dar pe care le poți asorta la orice ținută, fiind în același timp în tendințe:


* Frizura în stil armată va fi întotdeauna la modă, iar anul 2023 nu face excepție. Părul scurt ce caracterizează acest stil nu necesită niciun efort pentru aranjare. Trebuie doar să îmbraci ținuta potrivită locației în care mergi și ești gata de placare, fără alte artificii stilistice. 

* Tunsoarea fade sau tunsoarea pierdută se realizează în așa fel încât părul să se așeze de la sine. În Salon Transilvania vei întâlni stiliști specializați pe această tunsoare, care din foarfecă vor da direcția firelor de păr. Fiind mai scurt pe margine, părul trebuie ușor aranjat doar în partea de sus. Pentru acest lucru vei primi recomandări de produse eficiente, care te ajută să arăți impecabil în doar câteva secunde.

Tunsori barbati, ușor de aranjat - La modă în 2023

Aranjarea bărbii și stiluri ce emană masculinitate

Tot mai mulți bărbați doresc să beneficieze în saloane și de aranjarea bărbii. În cadrul Salon Transilvania oferim și aceste servicii, cu grijă și atenție, în așa fel încât rezultatul să fie unul pe măsura așteptărilor. În cazul în care lucrezi în mediul de afaceri și trebuie ca întotdeauna să ai o mină serioasă și să poți asorta la look-ul tău un costum elegant, barba scurtă și aranjată este soluția ideală. 


De cealaltă parte, dacă vrei să ai mai degrabă un aspect cool și relaxat, poți opta pentru o barbă mai lungă, însă aranjată și care să îți încadreze fața într-un mod avantajos, în funcție de trăsăturile pe care le vrei scoase în evidență.


Oricare ar fi alegerea ta, vei primi și recomandări de produse cu ajutorul cărora barba să arate foarte bine până la următoarea programare. 


Anul 2023 nu vine cu foarte multe schimbări în ceea ce privește moda masculină. Din punct de vedere al tunsorilor, rămân preferate acele frizuri care sunt ușor de aranjat. De asemenea, contează ca freza să fie potrivită atât pentru un context ce necesită o apariție elegantă, cât și pentru o seară cu prietenii.


La Salon Transilvania vei beneficia de soluții personalizate din partea unor specialiști cu experiență, care te vor ajuta să identifici stilul care ți se potrivește cel mai bine.

Aranjarea bărbii și stiluri ce emană masculinitate
10/12/2022
Share
Inapoi la blog