SALON TRANSILVANIA - Tendințe de tunsori barbati în 2022

SALON TRANSILVANIA - Tendințe de tunsori barbati în 2022

Moda masculină a cucerit de câțiva ani podiumurile din întreaga lume, iar atenția la detalii s-a îndreptat în toate direcțiile: fashion, stil, dar și tendințe în materie de tunsori. De la cârlionții celebri ai lui Michael Jackson, la freza „pierdută” (fade) a lui David Beckham, vedetele au fost cele care au setat trenduri, ca de obicei.


În prezent, saloanele din întreaga lume răspund nevoilor bărbaților, indiferent de stilul pe care aceștia îl adoptă: clasic, hippie, rockstar, elegant. Din acest material vei afla care sunt frizurile care ți s-ar putea potrivi și pe care le putem realiza în salonul nostru de frizerie Cluj, dar și cele care se găsesc pe paginile revistelor în 2022 ca fiind cele mai actuale.

„Comb over”, locul 1 în topul Men’s Hairstyle Today

Revista Men’s Hairstyle Today a fost întotdeauna, încă de la momentul apariției, un reper în ceea ce privește stilul masculin. Topul realizat pentru anul 2022 are în frunte tunsoarea „Comb over”, potrivită atât pentru bărbații care preferă îmbrăcămintea smart-casual, dar ideală și pentru adepții stilului elegant. 


Această tunsoare este una atemporală, care nu are cum să se demodeze datorită faptului că oferă un look proaspăt și îngrijit, cu un minim de efort. O dată realizată această tunsoare nu îți mai rămâne decât să utilizezi produsele recomandate pentru aranjare și să utilizezi un pieptene pentru finisare rapidă. Ca un sfat, această tunsoare se potrivește cel mai bine cu o barbă plină și cu un aspect îngrijit în general, așa că nu ar strica să treci și pe la zona de cosmetică din salonul nostru. 

„Comb over”, locul 1 în topul Men’s Hairstyle Today

Cropul franțuzesc, masculinitate și putere

Cropul franțuzesc sau tunsoarea „French Cropp” reprezintă un stil care debordează de masculinitate. Fiind o tunsoare versatilă, dar în același timp ușor de îngrijit datorită faptului că părul este foarte scurt, aceasta este perfectă atât pentru întâlniri de afaceri, cât și pentru ieșirile cu prietenii.


Cropul franțuzesc se caracterizează prin păr scurt în spate și pe lateral și ușor mai lung pe creștet. Cu o barbă scurtă și finisată, vei putea să îmbraci fără probleme cel mai elegant costum din garderobă, dar și un outfit casual sau sport.

Cropul franțuzesc, masculinitate și putere

Tunsoarea Crew, la modă în orice sezon

Indiferent de anotimp sau de zona în care te afli, tunsoarea Crew rămâne în continuare la modă. Această tunsoare este una conică, părul fiind scurt în partea de sus. Apoi, înspre zonele laterale, acesta devine și mai scurt, în zona urechilor fiind abia vizibil.


Stilul Crew este foarte ușor de întreținut, deoarece se aranjează practic… singur. Astfel, vorbim aici despre o tunsoare apreciată de bărbați datorită faptului că vei fi gata de plecare în doar câteva minute, fără să ai grija aranjării părului.

Tunsoarea Crew, la modă în orice sezon

Un stil clasic cu mici ajustări, tunsoarea Ivy League

Ivy League este tunsoarea adusă în tendințe de celebrul David Beckham, dar cu origini în școlile Harvard și Yale. Odată adoptată această tunsoare cu părțile laterale mai scurte și cu părul orientat într-o direcție, vei fi gata de plecare imediat după aplicarea unui produs suficient de puternic la nivel de fixare pentru ca freza să reziste.


În orice caz, nu ai nevoie de prea mult timp de pregătire, deoarece vei obține indicațiile în salon imediat după ce e gata tunsoarea. Pentru acest stil poți să adopți o barbă plină sau una ceva mai scurtă, în funcție de preferințe. Tunsoarea este una versatilă, așa că nu vei avea probleme în a îmbrăca ținute elegante sau sport. 


Sfat: Accesorizează această tunsoare cu o pereche de ochelari de soare Aviator pentru un plus de mister.

Un stil clasic cu mici ajustări, tunsoarea Ivy League

Tunsoarea „Messy” sau stilul dezordonat, dar atrăgător

Trebuie să recunoaștem că în filmele de acțiune întotdeauna sunt atractivi acei bărbați care arată impecabil, deși tunsoarea pare mai degrabă dezordonată. Acesta este stilul „Messy”, caracterizat de păr ceva mai lung decât în cazul frezelor enumerate până acum, dar care adaugă o notă interesantă oricărei ținute.


Acesta este un stil foarte cool pentru care nu trebuie să depui niciun efort. În cazul în care, totuși, trebuie să semnezi un contract important, vei putea adopta imediat un stil mai profesional și mai aranjat. Ai nevoie doar de un produs potrivit și de un pieptene, iar aranjarea nu îți va lua mai mult de 3 minute.

Tunsoarea „Messy” sau stilul dezordonat, dar atrăgător

Stilul Afro revine în tendințe

Stilul Afro a fost foarte iubit în anii 80, iar apoi a urmat o perioadă în care a fost mai rar întâlnit. Caracterizat de cârlionți și de păr de lungime medie sau chiar lung, Afro a revenit acum în tendințe, mai ales printre vedete.


Dacă ești un bărbat îndrăzneț și vrei să faci o schimbare, cu siguranță această tunsoare este pentru tine în 2022.

Stilul Afro revine în tendințe

Freza tip „armată”

Poate te întrebi cum poate o tunsoare cu o asemenea istorie să fie la modă chiar și în 2022. De fapt, acest stil este unul atemporal, care nu se va pierde, probabil, niciodată.


Un motiv al acestui fapt este că tunsoarea „armată” este extrem de ușor de întreținut pentru că nu necesită aranjare. În plus, freza scoate în evidență trăsăturile masculine și este potrivită indiferent de stilul vestimentar.

Freza tip „armată”

Cum alegi tunsoarea potrivită?

Alegerea tunsorii care ți se potrivește nu depinde numai de ce este la modă. Dacă nu regăsești în această listă freza pe care o preferi, înseamnă că în continuare ești pe calea cea bună din punct de vedere al stilului.


Pentru a lua o decizie potrivită trebuie să te consulți cu specialistul atunci când te afli pe scaun în salon. Pentru adoptarea unui anumit tip de tunsoare acesta va ține cont de mai mulți factori, cei mai importanți fiind legați de trăsăturile pe care le ai și de stilul vestimentar pe care îl preferi în majoritatea timpului. 


Poți să mergi în salon pentru a-ți exprima inițial dorința cu privire la freza pe care o vrei, însă ține cont și de sfaturi. Un stilist cu experiență știe cum să îți scoată în evidență trăsăturile și poate să își dea seama de la început dacă ceea ce vrei ți se potrivește. 


Indiferent de tendințe, cel mai important lucru este să te simți bine în pielea ta și să beneficiezi de servicii de calitate. Stabilește o programare în salonul nostru pentru a te bucura de o atmosferă relaxantă și de personal cu experiență care să te ajute să îți definești stilul. În acest mod, cu siguranță te vei bucura de un rezultat pe măsura așteptărilor tale și vei reveni cu drag și în viitor.

Cum alegi tunsoarea potrivită?
10/11/2022
Share
Inapoi la blog