Ghid de Îngrijire a Părului pentru Bărbați · Toate Informatiile

Ghid de Îngrijire a Părului pentru Bărbați · Toate Informatiile

Ne-am obișnuit să vedem foarte des cum un mare segment al serviciilor se adresează exclusiv femeilor, mai ales în ceea ce privește îngrijirea părului. Totuși, noi știm că și bărbații au nevoie de atenție și de grijă alocată podoabei capilare, mail ales că aspectul părului contribuie, într-un mod direct, la creșterea stimei de sine și la o stare de bine.


Există mai multe moduri prin care părul unui bărbat poate fi îngrijit și putem discuta, chiar și la acest nivel, despre o rutină proprie, special creată pentru fiecare bărbat în parte. În salonul nostru de frizerie Cluj noi încercăm să acoperim toate nevoile pe care le poate avea un bărbat în ceea ce privește îngrijirea părului, așadar discutăm în cele ce urmează despre ceea ce poți face și tu pentru a te putea bucura de un păr minunat.

Tunsoarea adoptată

Alegerea unei tunsori poate părea simplă la o primă vedere, însă în realitate rezultatul tunsorii depinde de foarte mulți factori. Spre exemplu, un prim factor (și cel mai important, în accepțiunea noastră) este experiența frizerului în ceea ce privește realizarea unei tunsori potrivite.


Noi avem pentru tine un frizer in Cluj dedicat, care te poate ajuta să te bucuri de tunsoarea dorită și de întreținerea ei.

Tunsorile, mai ales cele moderne, implică cunoașterea în detaliu a unor aspecte. Pe lângă mânuirea în mod corect a aparaturii de lucru, este nevoie ca un frizer să înțeleagă tipologia feței și să ajute prin tunsoarea realizată la punerea în evidență a particularităților acesteia.

Tunsoarea adoptată

Produsele de îngrijire folosite

Este foarte important să folosești pentru părul tău produse profesionale, atât în ceea ce privește șamponul și, după caz, balsamul, cât și în ceea ce privește produsele de styling. Recomandarea este aceea de a veni la salon pentru serviciile de styling, însă dacă nu poți veni, din cauza unui program prea încărcat, este recomandat să alegi produse calitative pentru părul tău.


Produsele de calitate inferioară distrug structura firului de păr și îl usucă. O consecință imediată este aceea că părul devine uscat și tern și este destul de dificil de așezat chiar și cu produse foarte bune de fixare.


În același timp, nu uita de uleiuri de păr și de măști. Deși majoritar femeile le folosesc pe acestea, ar trebui să știi că uleiul de ricin, rozmarinul sau uleiul de cocos pot face minuni chiar și în cazul părului bărbaților.

Produsele de îngrijire folosite

Produsele de vopsit

Bărbații se pot vopsi, însă ca și în cazul femeilor este necesar să apelezi la servicii specializate. În salonul nostru noi punem accent pe calitatea produselor pe care le folosim, deoarece știm ce impact are vopseaua asupra tipului de păr. În același timp, avem grijă să păstrăm naturalețea culorii, pentru a nu produce un contrast frustrant cu fizionomia.


Așadar nu ar trebui să alegi să te vopsești acasă, atât pentru că ai putea greși atunci când mixezi nuanțele, cât și pentru că ai putea deteriora părul, din cauza expunerii la vopsea din comerț, în locul celei profesionale.

Produsele de vopsit

Periere și întreținere tunsoare

Felul în care îți aranjezi părul, perierea și întreținerea tunsorii sunt elemente cheie în îngrijirea părului tău. Este indicat să tunzi vârfurile părului și să nu îl lași să crească până în momentul în care forma tunsorii nu mai este vizibilă aproape deloc. Programează-te la frizerul tău dedicat și obține din nou look-ul dorit sau alege o altă tunsoare care să te avantajeze.


În salonul nostru noi ne preocupăm constant de nevoile bărbaților, așadar încercăm să acoperim toate aceste segmente ale îngrijirii. Alege pentru tine grija, protecția și inovația și oferă-ți confortul și relaxarea pe care ți le oferă o vizită în salon.

Periere și întreținere tunsoare
10/12/2022
Share
Inapoi la blog