SALON TRANSILVANIA: Există serviciul de frizerie duminica de la 9 la 21.

Serviciul de Frizerie Deschisa Duminica de la 9 la 21.

Acum ca ai aflat ca SALON TRANSILVANIA este deschis si in weekend, o sa iti recomandam cateva sfaturi pentru sezonul recere, cum sa ai grija de parul tau.


După ce părul a fost expus excesiv la soare în timpul verii, acesta poate să își schimbe textura, dar și aspectul. De obicei, mai ales dacă părul a fost decolorat, firul devine mai uscat și mai greu de aranjat, iar aspectul său are de suferit. Tocmai din acest motiv, în sezonul rece trebuie să îl protejezi și să îi oferi nutrienții de care are nevoie pentru a străluci din nou. În acest mod, în timpul verii te vei bucura de o podoabă capilară ca în reviste. Iată câteva sfaturi cu care, dacă le pui în aplicare, vei reuși să redai sănătatea părului tău.

Acoperă părul atunci când ieși afară

Diferențele de temperatură au impact nu doar asupra tenului sau a pielii, ci și asupra părului. De fiecare dată când ieși din casă, e important să porți o pălărie sau o șapcă, în așa fel încât firul de păr să nu fie afectat prin expunerea directă la umezeală. În plus, utilizând un astfel de accesoriu, obții un look chic și mult mai interesant.

Acoperă părul atunci când ieși afară

Tunde-ți vârfurile în mod regulat

Tunderea vârfurilor este esențială pentru a te bucura de un păr sănătos. Mai ales în sezonul rece, trebuie să ai parte de acest tratament cel puțin lunar, indiferent că ești bărbat sau femeie. Dacă nu ai cum să ajungi la frizer sau la coafor în timpul săptămânii, la SALON TRANSILVANIA există serviciul de frizerie duminica, de la ora 9 și până la 21. Aici te așteaptă o echipă de profesioniști gata să te ajute să îți recapeți strălucirea și starea generală mai bună.

Tunde-ți vârfurile în mod regulat

Nu face băi fierbinți

Dușurile sau băile fierbinți pot să fie foarte relaxante după o zi petrecută pe pârtie sau într-un spațiu rece, însă apa mult prea caldă dăunează părului. Ai grijă să setezi o temperatură mai scăzută a apei, în așa fel încât să nu distrugi firul de păr. De asemenea, utilizează în mod regulat măști de hidratare și de hrănire pentru păr, în așa fel încât să îi dai părului un boost de fiecare dată când e necesar.

Nu face băi fierbinți

Nu pleca din casă cu părul ud

Chiar dacă ești în mare grabă sau dacă nu ai timp pentru a-ți aranja părul ca de obicei, nu părăsi locuința cu părul ud. Pe lângă faptul că poți răci foarte ușor în acest mod, părul ud este mult mai sensibil la factorii externi și va avea de suferit. Așadar, asigură-te că îl usuci bine înainte să ieși din casă și poartă o pălărie sau o eșarfă pentru a-l proteja imediat după spălare.

Nu pleca din casă cu părul ud

Aplică produse de hidratare

 Fluctuațiile de temperatură au un efect negativ asupra sănătății părului. La fel cum deshidratarea lasă urme pe piele, tot așa și părul este afectat de tranziția cald-rece. Ai nevoie de produse de hidratare care să conțină substanțele potrivite, acestea acționând ca o barieră sau ca un scut împotriva temperaturilor extreme. Informează-te cu privire la tipul de mască de care ai nevoie și aplic-o de câte ori este necesar, dar minim o dată pe săptămână.

Aplică produse de hidratare

Urmează o rutină sănătoasă

Inclusiv stilul de viață are multe de-a face cu aspectul părului. Pentru a te bucura de un păr bogat, cu volum și strălucitor, trebuie să ai o rutină benefică organismului. Stresul poate să accentueze căderea părului, un fenomen care oricum se întâmplă în sezonul rece. Așadar, încearcă să fii echilibrat, să consumi alimente potrivite pentru sezon și să îi oferi părului îngrijirea de care are nevoie.


Într-un salon specializat precum SALON TRANSILVANIA vei găsi persoane potrivite să îți ofere recomandările de care ai nevoie pentru a păstra părul sănătos chiar și în timpul iernii. Cu atenție la ritualul de îngrijire, vei reuși să arăți foarte bine chiar și când temperaturile scad semnificativ.

Urmează o rutină sănătoasă
10/12/2022
Share
Inapoi la blog