Servicii Frizerie Cluj

Tuns Barbați

De multă vreme adoptarea unei tunsori bărbătești nu mai reprezintă doar scurtarea podoabei capilare. La noi, Barber Shop Cluj, un tuns bărbați înseamnă un ritual în sine, o necesitate a prezentului în care accentul se pune pe nevoia bărbaților de a arăta bine în orice moment.

Pentru că iubim ceea ce facem venim în întâmpinarea ta cu profesioniști în domeniu care iau în calcul toate variabilele: forma feței, lungimea părului și stilul personal al fiecărui client. De asemenea suntem atenți la nevoile tale și respectăm nevoia ta de a te bucura de o tunsoare cu personalitate care să reflecte propria-ți individualitate.

Cunoaștem orice tunsoare bărbați din sfera modernă, dar și orice detaliu cu privire la tunsorile clasice. Știm că cea mai mare parte a tunsorilor din prezent își au rădăcinile în stilurile trecute, așa că ne străduim să păstrăm vii particularitățile de stil care pot face dintr-o simplă tunsoare un adevărat mod de exprimare.

Nu ne bazăm doar pe ideile pe care ni le expun clienții noștri, ci suntem proactivi și credem în a oferi un serviciu complet, ce include și consultanța. Îți oferim așadar sfaturi cu privire la alegerea tunsorii, dar și sfaturi cu privire la întreținerea acesteia.

Ne place să oferim mai mult decât simple tunsori, deoarece noi credem în experiențe plăcute la care să te întorci întotdeauna cu plăcere. Credem în ideea de frizer dedicat, care să îți cunoască particularitățile feței și stilul și cu care să te înțelegi din priviri. Un frizer la care să vii întotdeauna cu plăcere și pe care să îl alegi pentru calitatea serviciilor pe care le oferă.

Tuns copii

Copiii, ca și adulții, au nevoie de tunsori adaptate, potrivite stilului, personalității și particularității feței lor. Suntem diferiți, iar în baza acestui lucru avem nevoie de tunsori care să ne pună în valoare aspectele care ne definesc. Același lucru se întâmplă și în cazul copiilor, care nu au nevoie de tunsori pe care să le poarte ca pe niște uniforme, ci ca pe adevărate declarații de personalitate.

Tunsorile moderne au forme diferite și elemente specifice de personalizare. Pentru a le realiza este nevoie de dexteritate, dar și de profesioniști care să le poată pune în operă cu ușurință, lucrând pe orice grupă de vârstă.

Realizarea unei tunsori pentru copii poate fi un proces provocator, însă pentru noi și pentru stiliștii noștri nu există impedimente. Am învățat de-a lungul timpului să fim răbdători și să ascultăm nevoile copiilor. Știm să nu le place să stea prea mult într-un singur loc așa că în loc să abandonăm lupta, ne-am perfecționat răbdarea și dexteritatea. Realizăm tunsori copii pentru păr scurt sau lung, drept sau creț. Pentru fiecare tipologie de păr avem o soluție potrivită, o tunsoare deosebită cu care copilul tău să se simtă bine.

Realizăm așadar tunsori pentru copii în funcție de preferințele acestora și ne străduim să le fim pe plac, tocmai pentru a face din acest proces o experiență cu adevărat memorabilă, la care cei mici să se întoarcă întotdeauna cu plăcere.

Te așteptăm să îți programezi copilul pentru o tunsoare potrivită, care să scoată în evidență trăsăturile fine ale feței copilului tău. Fie că vrei o tunsoare potrivită pentru școală sau o tunsoare modernă, în ton cu tendințele, tot ce trebuie să faci este să apelezi la stiliștii noștri. Realizăm tunsori pentru copii și adolescenți pentru orice preferințe.

Aranjat barba

Masculinitatea unui bărbat se poate vedea nu numai prin vestimentația efectivă, ci și prin elementele de accesorizare a acesteia. Alături de tunsoarea potrivită, aranjarea bărbii este imperios necesară pentru definirea aspectului unui bărbat.

Aranjarea bărbii este unul dintre serviciile de care nu trebuie să te ocupi niciodată singur. Pe lângă faptul că poți greși, stricând astfel aspectul îngrijit al bărbii, aranjarea acesteia ar trebui să se facă într-un spațiu profesional, de către personal cu experiență.

Dacă în trecut bărbierii erau confidenți și persoane cu care socializa o întreagă comunitate, în prezent aceștia sunt mai mult decât atât. Ei sunt persoane în compania cărora te simți bine și care clădesc pentru clienți o adevărată experiență de socializare.

Deși există o multitudine de tutoriale din care poți învăța cum poți să îți aranjezi singur barba, noi îți oferim posibilitatea de a te bucura de un confort deplin și de un răsfăț total. Prin serviciul nostru de aranjat barba îți oferim un aspect deosebit, particularizat în funcție de trăsăturile feței tale, dar și în funcție de tendințele moderne.

Barba a deveni în prezent un mod de exprimare, un mod de a pune în valoare forma feței, ochii și tunsoarea aleasă, pentru ca toate să conlucreze pentru un aspect masculin deosebit. Barba este misterioasă și elegantă, este bărbătească și emană virilitate, dar nu în ultimul rând este unică, în ciuda aranjării care poate părea similară. În definitiv și tunsorile seamănă, însă aceeași tunsoare la un bărbat poate arăta complet distinct în cazul altuia.

Contactează-ne pentru a stabili o programare și transformă-ți aspectul într-o apariție senzațională, plină de masculinitate și mister. Apelează la specialiștii noștri și transformă-ți barba într-un mod perfect de exprimare.

Tuns cu un număr

Atunci când apelezi la o frizerie, trebuie să știi ce anume ar trebui să soliciți, în funcție de preferințele tale. One size cut sau tunsul cu un număr, este definit ca realizarea unei tunsori cu un număr mai mic cu ajutorul grătarului mașinii de tuns.

Astfel, numărul de tuns este raportat la lungimea părului și la numerele inscripționate pe aparatul de tuns. Cel mai mic număr al tunsorii este 0, urmat apoi de o creștere progresivă. Numărul 0 este tunsoarea cea mai scurtă, care expune cel mai mult scalpul. De asemenea, tunsoarea numărul 1 este scurtă, iar cu fiecare număr crește și lungimea părului.

Desigur, acestea sunt detalii pe care profesioniștii noștri le cunosc foarte bine astfel încât tu să nu fii nevoit să calculezi sau să aproximezi măsura de care ai nevoie. De asemenea, vei putea solicita și ajutor în ceea ce privește alegerea corectă a tunsorii, luându-se în calcul fizionomia și stilul tău personal.

One size cut este o opțiune pe care o ai oricând la îndemână și pe care te poți baza pentru a fi în ton cu tendințele moderne. Mereu actual, un tuns cu un număr poate fi ușor de întreținut chiar și fără a solicita foarte multe eforturi sau foarte mult timp.

Apelează la serviciile noastre profesionale de tuns cu un număr și bucură-te de confortul îngrijirii de calitate, într-un cadru relaxat. Îți respectăm opțiunile și te ajutăm să alegi tunsoarea potrivită pentru tine, astfel ca tu să îți poți evidenția cât mai bine latura masculină.

Tuns pierdut

Știm că în ultimii ani pare că s-a pus accentul foarte mult pe dezvoltarea tunsorilor feminine, însă ar trebui să știi că nici tunsorile bărbătești nu au fost excluse din acest amalgam. Unele dintre cele mai apreciate tunsori moderne este cea numită tuns pierdut, o tunsoare care pune cel mai bine în valoare trăsăturile masculine.

Un tuns pierdut este mereu o alegere bună atunci când vrei să îți evidențiezi personalitatea într-un mod cât mai evident. Un tuns pierdut este cea mai simplă tunsoare de care te poți bucura, dar și una cu cel mai ușor mod de întreținere.

Tunsoarea fade, cunoscută și sub numele de tuns pierdut, este o tunsoare care presupune scurtarea părului aferent lateralelor și spatelui, lăsând calotă la o lungime puțin mai mare. Părul poate fi astfel aranjat peste cap, cu cărare pe o parte sau alta, sau pur și simplu ridicat la nivelul bretonului și fixat cu ajutorul unui produs de styling potrivit.

Există diferite variații ale acestui tip de tunsoare, deoarece aceasta este deosebit de versatilă și de permisivă, care poate pune în valoare orice conformație a feței și formă a capului. Stilistul tău te poate ajuta să te bucuri de o tunsoare potrivită indiferent de stilul pe care îl adopți, astfel încât să te bucuri de o tunsoare potrivită pentru fiecare eveniment sau articol vestimentar pentru care optezi.

Specialiștii noștri sunt alegerea perfectă atunci când ai nevoie de o tunsoare specială, mereu la modă, potrivită stilului tău. Stabilește o programare și optează pentru o tunsoare fade sau un tuns pierdut și bucură-te de particularitățile sale deosebite, mereu în conformitate cu tendințele moderne.

Barbierit

Pentru o bună perioadă bărbieritul acasă a fost promovat intens, ca parte din campanii de media care atrăgeau atenția asupra aparatelor speciale de ras. În prezent însă se promovează, din nou, bărbieritul ca odinioară, în barber shop-uri specializate, unde procesul se transformă într-o adevărată experiență.

În salonul nostru bărbieritul în sine nu reprezintă doar îndepărtarea bărbii și atât. Pentru noi acesta este un mod în sine de a ne trata clienții într-un mod cât mai elegant, astfel încât aceștia să revină la noi întotdeauna cu plăcere.

Folosim pentru bărbierit produse profesionale și suntem atenți la cerințele de igienă. Știm că bărbieritul nu este doar o nevoie normală a bărbaților ca parte dintr-o rutină de îngrijire, ci o adevărată declarație de libertate și independență.

Suntem profesioniști și credem în simbolistica bărbieritului, așadar alocăm fiecărui client respectul cuvenit. În plus, oferim sfaturi în ceea ce privește conturarea feței și bărbieritul în funcție de anumite particularități ale fizionomiei, pentru a te bucura de un aspect cât mai deosebit.

Știm că pentru unii bărbați este important stilul așa că suntem pregătiți și pentri situațiile în care bărbieritul implică arta de a prezerva anumite forme ale bărbii și chiar mustața. Ne pricepem să mânuim briciul și ne străduim ca fiecare bărbierit să arate impecabil.

Bărbieritul nu este un moft, ci o necesitate a prezentului într-o lume care pune preț pe aspectul fizic și pe întreținerea constantă a acestuia. Pregătim așadar procesul având întotdeauna grijă să îți oferim confort și siguranță. Folosim doar produse de calitate, care să nu îți afecteze tenul și care să nu producă iritații sau alte probleme.

Alege să te bucuri de o experiență deosebită și programează-te acum pentru un bărbierit în cadrul salonului nostru. Și bărbații au nevoie de îngrijire, așadar ai grijă de tine și de fața ta.

Stilizarea bărbii

Barba a devenit în ultima perioadă unul dintre cele mai elegante și stilate accesorii masculine. Pentru a beneficia de un aspect impecabil al bărbii este necesar să apelezi la profesioniști care să se ocupe de stilizare și aranjare.

Stilizarea bărbii este importantă deoarece în acest fel se vede dedicarea ta față de a arăta mereu impecabil. Barba poate fi aranjată în multe moduri, iar uneori cu ajutorul acesteia îți poți exprima personalitatea. Există o multitudine de modele prin care îți poți pune în valoare trăsăturile, așadar vei putea solicita ajutorul stiliștilor noștri profesioniști, care îți stau la dispoziție.

Stilizarea înseamnă mai mult decât tunsul bărbii și aranjarea acesteia. Procesul presupune spălarea, pieptănarea și aranjarea bărbii astfel încât acesta să arate impecabil. Este nevoie de asemenea de un tuns, pentru ca firele greu de așezat să nu distrugă aranjamentul creat. Fiecare dintre aceste etape necesită pregătire, iar în salonul nostru vei găsi o oază de confort și o experiență deosebită, pe care nu o vei uita.

Toate aceste lucruri stau la baza stilizării bărbii, iar în cadrul barber shop-ului nostru te poți bucura de o experiență deosebită, grevată de grija față de clienți. Deviza noastră este aceea de a le oferi clienților noștri tot confortul de care au nevoie, cu accent mai ales pe aspect și pe nevoile pe care le au aceștia.

Te așteptăm să ne contactezi pentru a stabili împreună programarea dorită. Barba este un element de exprimare în sine pe care nu trebuie să îl lași la voia întâmplării. Respectă-te și îngrijește corespunzător barba, pentru a evidenția latura ta masculină.

Vopsit bărbați

Culoare părului este deosebit de importantă, mai ales atunci când vorbim despre prima impresie. Contrar credințelor, nu doar femeile ar trebui să se bucure de servicii de reîmprospătare a culorii părului. Deși poate părea un serviciu gândit pentru femei, chiar și bărbații au nevoie să se simtă apreciați și îngrijiți, iar nuanțarea și colorarea părului sunt etape deosebit de importante.

Din acest motiv serviciile noastre includ și vopsitul pentru bărbați, care are rolul de a acoperi firele albe de păr cauzate de procesul natural de îmbătrânire. Folosim în salonul nostru doar produse profesionale care să garanteze un aspect deosebit, în concordanță cu cerințele clienților noștri.

Cunoaștem importanța pe care o are podoaba capilară. Părul poate schimba în totalitate felul în care arată o persoană, iar variațiile de culoare sau culoare nepotrivită pot fi îndreptate cu ajutorul serviciului de vopsire.

Ne ocupăm de servicii de tip colour corect pentru orice nuanță de păr, așadar vei găsi în salonul nostru un aliat împotriva părului grizonat. Punem accent pe naturalețe, pentru ca rezultatul final să te mulțumească pe deplin.

Porocesul de vopsit pentru bărbați este life changing, așadar ar trebui să ai în vedere această opțiune dacă îți dorești să te bucuri întotdeauna de un aspect la modă și de un păr care să arate în permanență sănătos. Nu uita de faptul că părul vopsit arată mult mai bine și dacă este tuns corespunzător, astfel că vei putea să scazi câțiva ani din vârsta fizionomiei tale cu ajutorul serviciilor de vopsit bărbați.

Alege să te bucuri de o experiență calitativă și de o schimbare în viața ta. Vino în salonul nostru pentru a te bucura de servicii de calitate realizate de către profesioniști cu ajutorul unor produse special create pentru bărbați.

Îngrijirea feței

Și bărbații, ca și femeile, au nevoie de servicii profesionale de îngrijire a feței, atât în sezonul cald, cât și în sezonul rece, atunci când pielea are cel mai mult de suferit. Pielea feței este în permanență expusă la factori exteriori, iar din acest motiv este nevoie de o îngrijire cât mai eficientă.

În plus, dincolo de expunere, pielea feței unui bărbat este agresată și prin procesul de bărbierire, așadar nevoile cresc, comparativ cu tenul unei femei. Desigur, chiar și pielea unui bărbat suferă din cauza îmbătrânirii, așadar pot apărea riduri și o scădere a colagenului.

În salonul nostru ne ocupăm de tot ceea ce presupune rejuvenarea facială în cazul unui bărbat. Curățarea tenului, masajul facial sau aplicarea unei măști, fiecare dintre aceste etape au rolul de a îmbunătăți aspectul pielii bărbaților.

Bărbații au nevoie să se bucure de aceste servicii de îngrijire a feței deoarece și ei, ca și femeile, lucrează în domenii cu expunere mare, cu vizibilitate, în care se pune un accent foarte mare pe aspect. Este așadar vital, mai ales dacă lucrezi în domenii stresante, să apelezi la serviciile unui barber shop care să înțeleagă nevoile tale.

Îngrijirea feței unui bărbat este diferită de cea specifică unei femei. Fără a fi nevoie de o multitudine de procedee, de chirurgie sau alte operațiuni specifice de rejuvenare, serviciile de îngrijire a feței pentru bărbați sunt performate în condiții perfecte de igienă și calitate. în plus, experiența în sine este blândă, discretă și elegantă, făcând orice bărbat să se simtă în largul său.

Investește în imaginea ta și apelează la servicii profesionale de îngrijire a feței. Contactează-te și stabilește o programare care să te ajute să te simți întotdeauna în formă și cu ajutorul căreia să arăți mereu excelent.